مقایسه لیزر فرکشنال و پلاسماجت در درمان افتادگی پلک

مقایسه لیزر فرکشنال و پلاسماجت در درمان افتادگی پلک

فهرست مطالب

افتادگی پلک یا پتوز یکی از نگرانی های رایج زیبایی است که افراد با افزایش سن آن را تجربه می کنند. افتادگی پلک نه تنها شادابی چهره را تحت تاثیر قرار می دهد بلکه در موارد شدید بینایی را نیز مختل می کند. افتادگی پلک به دلیل ضعف عضله بالابرنده پلک در نتیجه افزایش سن یا آسیب رخ می دهد و به روش های مختلفی اکنون قابل درمان است. درمان افتادگی پلک در حال حاضر با روش های جراحی و غیر جراحی امکان پذیر است. پیشرفت های موجود در زمینه پزشکی زیبایی درمان های غیر جراحی مختلفی را برای درمان افتادگی پلک معرفی کرده است که دو روش محبوب لیزر فرکشنال و پلاسما جت هستند.

این دو روش برای رفع مشکلات مختلف پوست مورد استفاده قرار می گیرند و از نظر ایمنی و اثربخشی کاملا مورد تائید هستند. بنابراین برای افرادی که مایل به جراحی لیفت پلک نیستند گزینه های درمانی مفیدی به شمار می آیند. در این مقاله به مقایسه ارزیابی اثربخشی این دو روش برای درمان افتادگی پلک می پردازیم لطفا همراه ما باشید.

روش عملکرد لیزر فرکشنال و پلاسماجت

لیزر فرکشنال از پرتوهای لیزر برای هدف قرار دادن مناطق مورد نظر استفاده می کند. این روش با ایجاد ریز آسیب‌ ها در پوست باعث تحریک روند بهبود طبیعی در بدن می شود. این امر باعث بازسازی کلاژن و الاستین شده و پوست را سفت و جوانسازی می کند. لیزر فرکشنال بافت پوست را بهبود بخشیده، چین و چروک ها را از بین برده و رنگ پوست را بهبود می بخشد. اثربخشی این روش برای درمان افتادگی پلک نیز به سفت و محکم کردن پوست پلک ها با افزایش تولید کلاژن برمی گردد.

پلاسماجت از سوی دیگر از یک گاز یونیزه برای رساندن انرژی حرارتی به نواحی خاص پوست استفاده می کند. پلاسما جت با اثر حرارتی پوست را تحریک کرده و باعث تولید کلاژن و سفت شدن پوست می شود. این روش کم تهاجمی یک جایگزین غیر جراحی برای سفت کردن پوست شل و افتاده اطراف پلک ارائه می دهد که اخیرا بسیار رایج شده است.

قبل و بعد لیزر فرکشنال پلک

اثربخشی لیزر فرکشنال و پلاسماجت در درمان افتادگی پلک

لیزر فرکشنال و پلاسماجت هر دو برای درمان افتادگی پلک موثر هستند. با این حال، مکانیسم ها و نتایج آنها تا حدودی متفاوت است. مطالعات نشان داده ‌اند که لیزر فرکشنال با تحریک کلاژن سازی قابلیت ارتجاعی پوست را به میزان قابل توجهی افزایش داده و منجر به لیفت قابل توجه پلک ها می شود. نتایج این تکنیک اغلب در طول زمان بهبود می‌ یابد زیرا کلاژن سازی همچنان ادامه خواهد یافت. اثربخشی لیزر فرکشنال در درمان افتادگی پلک برای ماه ‌ها یا حتی سال ‌ها ادامه یافته و نتایج مثبتی ارائه می دهد.

پلاسماجت نیز به عنوان یک روش نسبتا جدید در درمان افتادگی پلک نتایج امیدوارکننده ای در سفت کردن پوست پلک و رفع افتادگی پلک ها نشان داده است. پلاسماجت یک اثر لیفتینگ فوری دارد که طی چند هفته با افزایش ساخت کلاژن بهبود می ‌یابد. اثربخشی پلاسماجت در درمان افتادگی پلک اکنون ثابت شده است و افراد زیادی به دلیل سادگی آن را به سایر درمان های موجود برای بهبود وضعیت پلک ترجیح می دهند.

هزینه لیزر فرکشنال و پلاسماجت در درمان افتادگی پلک

هزینه لیزر فرکشنال و پلاسماجت در درمان افتادگی پلک مانند سایر درمان های زیبایی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که مهمترین آنها تخصص پزشک، شهرت کلینیک و تعداد جلسات مورد است. بطور کلی هزینه هر جلسه لیفت پلک بالا با پلاسماجت حدود 750 هزار تومان است که برای لیزر فرکشنال قطعا هزینه بالاتری است.

قبل و بعد پلاسماجت پلک

بخوانید: هزینه بلفاروپلاستی پلک بالا و پایین در سال 1403

جدیدترین روش بلفاروپلاستی با بخیه لیزری [مقایسه با جراحی]

عوارض جانبی لیزر فرکشنال و پلاسماجت

لیزر فرکشنال و پلاسماجت بطور کلی برای درمان های زیبایی ایمن شناخته می شوند و عوارض جانبی آنها موقت بوده و خود به خود برطرف می شود. برای درمان افتادگی پلک نیز این دو تکنیک مانند سایر روش های زیبایی با برخی عوارض جانبی همراه هستند که نگران کننده در نظر گرفته نمی شوند.

استفاده از لیزر فرکشنال برای درمان افتادگی پلک منجر به قرمزی، تورم یا ناراحتی موقت در ناحیه شود. در موارد نادر ممکن است هیپرپیگمانتاسیون یا اسکار در افرادی که رنگ پوست تیره تری دارند رخ دهد.

پلاسماجت نیز یک روش بی خطر در نظر گرفته می شود اما باعث قرمزی و تورم در پلک ها خواهد شد که معمولاً در عرض یک هفته فروکش می کند. برخی از افراد ممکن است پوسته پوسته شدن محل درمان را تجربه کنند که معمولاً بدون نیاز مداخله برطرف خواهد شد.

قبل و بعد پلاسماجت پلک

دوره نقاهت لیزر فرکشنال و پلاسماجت

زمان بهبودی روش های زیبایی یکی از مهمترین فاکتورهایی است می تواند نقش مهمی در رضایت بیمار و انتخاب درمان داشته باشد. دوره نقاهت لیزر فرکشنال و پلاسماجت در درمان افتادگی پلک در مقایسه با روش های جراحی نسبتا کوتاه است و همین مسئله باعث گسترش استفاده از آنها شده است.

دوره بهبودی لیزر فرکشنال بسته به شدت لیزر و پاسخ‌ های درمانی فرد ممکن است از چند روز تا دو هفته طول بکشد. پیروی از توصیه های پزشک در این دوران برای اطمینان از بهبودی مطلوب ضروری است.

در پلاسماجت زمان بهبودی نسبتاً سریع است که یکی از مزایای این روش محسوب می شود. اکثر افراد در عرض چند روز فعالیت های عادی خود را از سر خواهند گرفت. با اینحال باید از فعالیت های شدید یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید تا بهبودی کامل خودداری کنند.

قبل و بعد لیزر فرکشنال پلک

بخوانید: معرفی مرکز بلفاروپلاستی در تهران توسط جراح محمدخانی

12 مزایای عمل بلفاروپلاستی پلک بالا

مقایسه لیزر فرکشنال و پلاسماجت در درمان افتادگی پلک

لیزر فرکشنال و پلاسماجت گزینه‌ های موثر و غیر جراحی برای رفع افتادگی پلک هستند. در مقایسه می توان گفت لیزر فرکشنال نتایج طولانی ‌مدت را با دوره نقاهت نسبتا کوتاه ارائه می دهد. در حالی که درمان با پلاسماجت بهبودی سریع‌ تری را ارائه می ‌دهد، اما بسته به نوع پوست فرد ممکن است نتایج متفاوتی را به همراه داشته باشد. در نهایت انتخاب هر یک از این روش ها به ترجیحات بیمار، بافت پوست و شدت افتادگی پلک بستگی دارد. هر دوی این روش ها را می توان بسته به نیازهای فردی تنظیم کرد. هر دو تکنیک لیزر فرکشنال و پلاسماجت درمان های موثری برای رفع پیری و افتادگی پوست اطراف چشم هستند.

دکتر محمدخانی
دکتر مهدی محمدخانی

در مجموعه ی ما به صورت تخصصی عملهای زیبایی چشم شامل انواع عمل های بلفاروپلاستی ، لیفت ابرو، لیفت شقیقه و لیفت اندوسکوپیک پیشانی و ابرو انجام میشه و میتوانید علاوه بر اینکه یک عمل جراحی با خاطره ای خوب را تجربه نمایید همچنین حیطه ی تخصصی درمان بیماری های چشمی مثل لیزیک،فمتو لیزیک اسمایل هم انجام میشود.

فرم مشاوره

جهت دریافت مشاوره رایگان شماره خود را وارد کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *